lauantai 11. helmikuuta 2012

Lauantaina

Leppoisa lauantainen tervehdys teille jokaiselle, jotka tänne kurkkaavat :)

Olipas mukavaa, kun perjantaina oli vapaata, ja ehti silloin siivoilla, niin ei enää lauantaina tarvinnut luuttuun tarttua. Olin tänään aamuvarhain töissä juhlameikkejä tekemässä. Eräs tuttava meni naimisiin, ja sain kunnian tehdä hänelle, ja kaasoillensa meikit. Niin mukavaa hommaa, ettei sitä voi työksi edes kutsua ;)

Töiden jälkeen käväisin tylleröiden kanssa kaupungilla, ja kahvilassa nautiskeltiin kaakaot ja sämpylät. Mukavaa vaihtelua arjen rutiinien keskellä.

 Kaunis helmikuinen päivä. Pakkasta juuri sopivasti, ja lisääntyvä valon määrä ilahduttaa suuresti. Mieli alkaa väkisinkin kääntyä kohti kevättä, ja talvi alkaa jotenkin jo ahdistaa. Kaupasta pitikin jo napata keväinen helmilija kotiin mukaan.



Nyt uunista leijailee pizzan herkullinen tuoksu, ja saunan lämpö odottaa.


Mukavaa lauantaita sinullekkin!

Iida Emilia

12 kommenttia:

  1. Minäkin yritin tänään löytää helmililjan, mutta en harmikseni löytänyt. Lisääntyvä valo on kyllä ihme lääke. Meillä hovissa hulinaa, kun serkun 3lasta yökyläilee...mutta ihania muistoja pikkuserkuilla sitten aikuisena. Kohta saunaan ja sit herkkujen kanssa sohvalle koko kööri putouksen pariin. Ihanaa pizzalauantaita Pilvenhattaralle!

    VastaaPoista
  2. Ansku: No teillä onkin sitte vilskettä ja vilinää tänään ;). Mekin veljen perheen kanssa aina vuorotellen otetaan serkuksia yökyläilemään. Saa sitten aikuiset aina vuoroin omaa aikaa, ja lapset tykkää myös kovasti :)

    Putous kuuluu juu ehdottomasti Lauantaihin...ja ne herkut! Mukavaa lauantaita teillekkin :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia:) Minäkin jo metsästin helmililjoja, mutta en vielä löytänyt. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Helmililjat tulivat Tampereelle ja menivät samantein. En kerennyt nappaamaan kaupasta omaani :(
    Minun vuoroni tulee vielä !
    Sinun lauantai kuulosti kivalta! Itse vietän viikonloppua maalla ja pääsin käymään uudella kirpullakin. Löytöjä tarttui mukaan :)
    Leppoisaa Viikonloppua !

    VastaaPoista
  5. Tuo helmililja on kyllä yksi parhaimmista kevään muistuttajista! Kaunista.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Täälläkin nautittu lupsakkaasta lauvantaista. -4 niin palajon mukavampi kuin -24 :)

    VastaaPoista
  7. uusi lukija ilmoittautuu! :) Tykkään kovasti kauniista kodistanne! Ihanan maalaisromanttinen ja ei yhtään tule kyllä mieleen rivitalo! Me asumme myös rivitalokolmiossa ja meilläkin haaveissa se oma puutalo <3

    VastaaPoista
  8. Olen tammikuussa perustanut oman sisustusblogin ja nyt innostunut etsimään blogeja, joiden tunnelmassa on jotain samanhenkistä. Tupsahdin sivuillesi ja ihastuin heti - ihania kuvia!!!

    VastaaPoista
  9. Heidi: Kiitos :) Harmi, ettei vielä löytynyt. Eiköhän niitä pian ala kauppoihin tulla. Itsekkin ihan vahingossa tähän törmäsin :)

    Allidaalia: Mä huomasin S-marketissa pari ylikasvanutta helmililjaa, muuten en olekkaan vielä niihin törmännyt. Pakko oli napata mukaan, kun oli niin keväinen :). Hei ihanaa, odottelen innolla, mitä löytöjä olet tehnyt <3

    Hanni: No niin on :)Ja kiitos, ja suloista sunnuntaita sulle <3

    Lovviisa: On kyllä huippua juu, kun pakkanen vihdoin laski. meillä oli vielä perjantaina -27, mutta lauantaina oli enää -6.

    Jenna: Kiitos ihanasta kommentistasi, ja tervetuloa lukijaksi :)Kävinkin jo kurkkimassa teidän kodikkaassa kodissanne. Tulen vielä uudelleenkin. Onhan näissä rivareissa paljon hyviä puolia, mutta se puutalo kummittelee vaan aina tuolla takaraivossa ;)

    SisustEllen: Voi kiitokset, ja tervetuloa sinullekkin :) Täytyy piipahtaa vastavierailulle!

    Mukavaa sunnuntaita kaikille <3

    VastaaPoista
  10. Täälläkin talvi jo ahdistaa ja väkisinkin meinaa kaupasta tarttua mukaan keväisiä kukkia, mut on ne vaan niin ihania. Niin ihanaa, kun päivät on pidentyny, mieli on heti paljon pirteämpi, valoa kiitos lisää. Toi on kivaa, niin itselle ku lapsillekin, ku voi joskus tehdä jotain erilaista. Mun lauantai meni antiikkikierroksella ja voi mitä ihanuuksia siellä oli :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat kuvat, keväisen fiiliksen ihan aistii... Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  12. Janica ja mInttu: Kiitos teille käynnistänne ja viesteistänne :)

    Oih, antiikkikierros kuullosti kyllä erityisen kivalta :)

    VastaaPoista