perjantai 21. lokakuuta 2011

Paikka puupenkille

Heipsansaa! Täällä sitä taas ollaan. Käväisin tuossa välissä parina päivänä töissä, mutta nyt olisi taas neljän päivän vapaaputki, josta en pistä pahakseni ollenkaan ;) Kehrään suorastaan tyytyväisyydestä, kun saan hääräillä kotihommien parissa. Pesukoneen hyrinä on kuin musiikkia korvilleni, ja perunatkin porisevat taustalla rytmikkäästi. Aamusella paistelin tuoreita sämpylöitä aamupalapöytään, joten tänään tunnen olevani lähestulkoon täydellinen äiti. Lapset tosin "huitelevat" ulkosalla naapurin tenavien kanssa aamusta iltaan ( kiitos siitä rivitalolähiölle ;). Niin, ettei mammaa enää kai pian tarvitakkaan, kuin ruuan laittoon...

Mutta asiaan: Lipaston siirryttyä toimittamaan uutta tehtäväänsä saarekkeena, jäi lipaston vanhan paikan kohdalle ammottava aukko! Niinpä kokeilimme ystäväni kanssa seinustalle puupenkkiä ( mikä on siis oikeasti Jyskin alemyynnistä hankittu puutarhapenkki )joka oli aiemmin ruokailupöydän takana, ja jossain vaiheessa siirsin sen jo uloskin. Ja sehän natsasi paikalleen kivasti. Tykkään, kun se muistuttaa hieman hämärästi vanhaa puusohvaa, jollaisen ehdottomasti joskus oikeastikkin haluaisin ( kuuleeko joulupukki ;) ? 

Nyt olohuoneeseen tuli siis ihanasti lisää istumapaikkoja, joten voin hyvin harkita pitäväni meillä vielä ennen joulua vaikkapa Me & I kutsut, kun on kerran saareke, johon laittaa tarjoilut, ja vieraille tilaa istuakkin. Kyllä olen tyytyväinen. Piristäähän se uusi järjestys aina mukavasti mieltä, ja mikä parasta, tämä ei tullut edes maksamaan mitään :)


Penkin alle mahtui kätevästi koreja ja matkalaukku, jotka kätkevät sisäänsä kasoittain sisustuslehtiä :)


Mummilan vanhasta pärekorista löytyy myös villasukkia, jos varpaita paleltaa...

Tänään paistaa aurinko, mutta tuulee ankarasti. Täytyykin ruuan jälkeen mennä haravointipuuhiin, sillä pihaan tuotiin juuri jätelava huomisia pihatalkoita varten. Lavaan saa viedä myös muuta romua, joten ulkovaraston raivauskin odottaa.

Kiitos tuhannesti viesteistänne, ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille :)

Ihanaa viikonloppua!

Iida Emilia




18 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitit tuon alun! :))

    Kaunis on puusohva, namskis!

    Mukavaa viikonloppua :))

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva postaus ja penkki tai minusta se on kyllä sohva...on täydellinen. Ja juuri sopiva odottamaan sitä vanhaa sohvaa joulupukilta <:)

    Kuvasi ovat tosi ihania. Kertoisitko millä ohjelmalla niitä käsittelet, ne on niin ihania rosoisuudessaan.

    Tuo roskalava pihalla herätti heti mielenkiinnon. Muistahan käydä iltahämärällä tarkistamassa, ettei naapurit vain heitä pois mitään maalaisromanttiseen kotiin sopivaa :)

    Ihanaa viikonloppua ja vapaita sinne porisevien pottupatojen äärelle :D

    VastaaPoista
  3. Saareke on hieno ja sohva kans! Ihan parasta on kun kotona saa paikkoja vähän uuteen uskoon. Ja varsinkin just kun/jos ei maksa vielä mittään!

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kyllä on komee :) Teillä on muutenkin niin kodikas ja lämminhenkinen koti, ihana!

    VastaaPoista
  5. Jasmiina: Kiitos :) Hui, kun tuo teksti kuulostikin ihan siltä, että lapset olis ihan hunningolla täällä. ( Ottaa pian joku lastensuojeluviranomainen yhteyttä ;) Ei ne nyt sentään koko päivää ulkona jouksentele...
    Viikonloppuja sinnekkin <3

    Ansku: Kiitos mukavista sanoistasi :)Sohvahan se tosiaan taitaa paremminkin olla... Käsittelen kuvia ilmaisella PhotoScape-kuvienmuokkaus ohjelmalla, jossa on ihania elokuva- ja vanhennus efektejä. Välillä tulee niillä leikittyä. Kokeile ihmeessä!

    Juu, ja roskalavalta pitää ilman muuta katsoa tarkkaan kaikki poisheitettävät tavarat ;) Esikoiseni tuossa jo mainitsi yhdelle naapurillemme, että äitiä kiinnostais se yks teidän vanha kelkka ;D Ai kauhee...

    Hanne: Kiitos :) No niinhän se on, kun tulee vähän muutosta, niin sitä on hetken taas tyytyväinen ( eikä kokoaikaa haaveile muutosta vanhaan taloon, josta tietty sun ei tarvi edes haaveilla )!

    Mymmeli: Kiitos paljon :)

    VastaaPoista
  6. Siis voiko olla noin kaunis koti..nähtävästi..aah!!

    VastaaPoista
  7. Pitkästä aikaa kommentoimassa... Nykyään on niin kiirettä, ettei oikein blogeja ehdi lueskella, saatikka kommentoimaan. mutta.... Kivannäköistä olette saanu aikaan. Oikein ihanaa syksyä sinulle!
    Nina

    VastaaPoista
  8. Tuo sohova/penkkihän soppii tuohon tosi hyvin! Eikä tuosta kyllä huomaa että ois puutarhapenkki, ei siis ollenkaan :) Siis tosi IHANA tuo penkkisohova :) ja kaikki mitä sie oot laittanu siihen soppii ihanasti ja penkin alle nuo kaikki, aivan ihana olostelupaikka nyt :) Kohta parempi tuo ko tavalliset puusohovat vaikka neki kyllä uppeita on :)

    VastaaPoista
  9. Olipas ihana kotopostaus :) Kotihommat on kyllä mukavia ja ihana kun muksuilla on kavereita naapurissa. Kaunista <3 Ei muutakun kutsuja varailemaan..aivan ihana mallisto Me&I:lla taas.. Juuri kotiutui meille paketti :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  10. Kyllä ne lapset kertoo sen totuuden :)

    Ja täytyypä kokeilla tuota ohjelmaa, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  11. Kyllä onkin mahottoman nättiä ja kodikasta , tuohon soffalle ois mukavata kaivautua :)

    VastaaPoista
  12. Aijai kun tollaisen ihanan puusohvan saisi itsekin joku kaunis päivä!
    Niin kaunista! <3

    VastaaPoista
  13. Hyvin sopii kyllä tuohon eikä todellakaan näytä yhtään puutarhapenkiltä. Ei olis kyllä arvannut ellet olis maininnut.

    VastaaPoista
  14. Riitta Sinikka: No höpsistä ;) Mutta kiitos tuhannesti <3

    Nina: Kiva kuulla sinusta! Juuri yksi päivä mietinkin, mitä sinne mahtaa kuulua :) Mukavaa syksyä teillekkin <3

    Meän satu: No kiitos paljon :) Kiva kuulla, että tää ihan vetelis vertoja vanhalle puusohvalle ;)

    Nonnukka: Ihana, kun ehdit piipahtaa :) Täytyy kyllä tosiaan kutsut vielä pitää. Oli ihan kivoja tarjouksia emännillekkin ;)

    Ansku: Kerrohan sitten, että onnistuiko ohjelman lataus ja harjoitukset. Mutta se on kyllä helppokäyttöinen ja selkeä Suomenkielinen ohjelma. Suosittelen!

    Lovviisa, ja maanvaiva: Kiitos <3

    Cride: Kiitos :) Tuolla tyynykasalla saa pikkasen hämättyä ;)

    Leppoisaa lauantain jatkoa kamulit!

    VastaaPoista
  15. Tosi kaunista ♥
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  16. Kaunista kaunista! Ihana seinä ja kaunis pitsipeitto. Itsellä on ollu haaveissa myös tollanen villasukkakori itselle ja vieraille, mutta meillä kulutetaan villasukkia niin paljon että en ehi kutoa niitä kun just ne mitkä on aina kullakin käytössä... ;)

    VastaaPoista
  17. Kauniilta näyttää, aivan ihana tunnelma kuvissasi. Ja saareke on kiva keksintö, sopii hyvin tuohon paikalle.

    Kivaa sunnuntaita!
    -kisu-

    VastaaPoista
  18. Anonyymi4.53

    Wau, upeen näköistä! :) Tekis mieli heti varastaa idea, meillä on varmaan hyvin samanlainen sohva tuolla terassilla.. vielä kun olis paikka johon sen sijoittaisin :)

    -Karoliina

    VastaaPoista