tiistai 13. syyskuuta 2011

Köökissä tapahtuu...

Uusi viikko on taas lähtenyt käyntiin. Koti on hiirenhiljainen, kun muut perheenjäsenet ovat jo töissä, koulussa ja päiväkodissa. Itse menen myöhempään töihin, joten en malttanut olla laittamatta pikapikaa kuvaa meidän uudistuneesta köökin välitilasta! Ne PANEELIT on nyt vihdoinkin siellä! Tiedä sitten lopunperin niiden käytännöllisyydestä, mutta katseet ne kyllä kestävät. Tykkään itse hirmuisesti. Vielä pitää vähän listoittaa, ja rutistaa silikoonia tuonne reunoihin suojaksi. Ikean vanhantyylinen hana odottelee vielä laittajaa, mutta voin jo kuvitella miltä se tuossa tulee näyttämään.  ( Enää ei keittiöstä puutu kuin se maalattu ruutulattia, saareke ja Smegin jääkaappi...eli lottoa vaan vetämään ;)


Emalinen suolakippo toimii hyvin tiskausvälineiden säilytyspaikkana, ja rautalankaisesta munakorista voi napata astiapesukone-tabletit. Pienessä keittiössä on ainakin se hyvä puoli, että kaikki on käsien ulottuvilla :)

 


Laittelenpa jossain vaiheessa kuvaa keittiöstä ennen remonttia. Ihan mukavasti muutosta on tapahtunut parempaan suuntaan. Hitaasti, mutta varmasti!

No nyt lähden talsimaan töihin...

Sateenraikasta viikkoa kaikille!

Iida Emilia

32 kommenttia:

  1. Ihanat paneelit, sopivat teidän keittiöön valtavan hyvin! Minäkin haaveilen valkoisista seinistä, jonkinlaisella laudalla - mutta täälläkin kaikki tapahtuu todella hitaasti, (mutta varmasti)!!!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Bongasin kuvasta sokeri-suola-kahvi-jutskan, jonka itse just ykspäivä löysin kirpparilta :)

    VastaaPoista
  3. Sopii kyllä hienosti nuo panelit! Ja saareke on ihan parasta. En luopuisi siitä mistään hinnasta :)

    VastaaPoista
  4. Voi juku, ja täydellinen koti vaan kaunistuu, onko se edes mahdollista :) Mistä nuo paneelit ovat? Olen haaveillut noista samoista, joskus sisustusideat.netistä ne bongasin, ja edelleen "nakuttavat" mielessä.. Kaunista kaunista :)

    VastaaPoista
  5. Voihan kun näyttää hyvältä!! Paneelit on kyllä kivat, tykkän!!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi2.24

    Hyvältä näyttää!!! Toi munakori onkin hyvä idea noille astianpesukonentableteille, eipä mene pöytätilaa eikä tarvii kaapista kaivella !
    Iloa päivääsi ♥
    Riitta Kotipuro blogista

    VastaaPoista
  7. Hurmaavan hurmaava köökki!! Iloista päivänjatkoa!!

    VastaaPoista
  8. IHANA! Aivan tosi kaunis kyllä <3

    VastaaPoista
  9. Oih, tuo panelointi on niin kaunis. Meillä täällä suunnitellaan koko ajan keittiöremppaa ja suunnitelmat ovat ihan viittä vaille valmiit. Yritin kovasti saada myös meille paneeleja välitilaan, mutta mies ei suostunut...laatat ne kuulemma pitää olla. Mutta ne on muutes sitten valkoiset, sanoi mies mitä tahansa!;) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Ihastuttava muutos!
    Kaunis kyökki. Salt purkki on kiva. Mistäs olet sen löytänyt? Kivaa Viikkoa Sinulle <3

    VastaaPoista
  11. Oi oi, kauniilta näyttää! <3

    VastaaPoista
  12. Anonyymi4.18

    Oi miten kaunis muutos!

    Anonyymi eli vekarus2.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Ompa kyllä söpö...Vikinglotossa ois kyllä 8,7 milijoonaa tarjolla :)

    VastaaPoista
  14. Ihanat paneelit!
    meilläkin on,kun ne väkipakolla halusin sillon pari kolme vuotta sitte.Kerran on maalattu uudestaan ja silloin otettiin alalista irti ja muutama viikko kuivateltiin,kun hana oli vuotanut sinne väliin..
    Laitettiin uusi hana ja tosiaan maalattiin uudestaan.Tiskipöydän takana ne ei mun mielestä toimi,mutta muuten kyllä.No,saavat olla niin kauan kuin ovat hyvän näköiset.ja onhan ne ihanat:)teillä on kaunista!
    T:"Miisu"

    VastaaPoista
  15. Ihanan harmooninen keittiö, jossa näyttää olevan kaikki paikallaan. Kelpaa kokkailla. :)

    VastaaPoista
  16. Minunkin mielestäni on kaunista :)

    VastaaPoista
  17. No onpas tosiaan niin ihanan maalaisromanttinen, kelpaa tosiaan tiskata. Älä kuitenkaan nyt liiaksi innostu tiskaamaan, ettei siitä täysin tulee perheen emon hommaa :D. Hanakuvia odotellessa. Kaunis keittiö kerrassaan!

    VastaaPoista
  18. Nuo panelit ovatkin kiva idea välitilassa! Ihanan näköistä.

    VastaaPoista
  19. Todella kaunista<3

    Tiistai terkuin
    Arja

    VastaaPoista
  20. Paljon, paljon kiitoksia kaikille kommenteistanne <3

    Vastauksia kysymyksiin:

    Mymmeli: No voi sinua, kiitos kauniista sanoistasi :) Ostin tuota antiikkipaneelia Starkilta, ja maalasin laudat ennen laittoa. Tykkään kyllä itsekkin, kun on tuollainen vanhan oloinen. Siitä vaan teidänkin seinille sitä nakuttelemaan :)

    Salla: Tsemppiä keittiöremppaan! Eihän tuo meidänkään isäntä oikein innostunut paneeliajatuksesta, mutta sain sitten lopulta suostumuksen ;) Mutta onhan laatatkin nätit ( varsinkin ne valkoiset ;) Esim. sellanen tiililadonta, tai vinoon laitetut laatat ( salmiakkiruutuiset ) olis kans aika kivat!

    Allidaalia: Voi, kun en nyt yhtään muista liikkeen nimeä? Olin Keravalla ystäväni luona kylässä, ja hän vei minut johonkin lähikylän putiikkiin, missä oli kaikkea ihanaa...voin kyllä kysäistä ystävältä sitä nimeä. Mutta olen noita samoja nähnyt joskus jossain nettipuodeissakin. Toivottavasti osuu joskus kohdallesi :)

    Lovviisa: Hih,Kiitti vinkistä ;D

    Anu: Moikka "Miisu" pitkästä aikaa! Kiva, kun kävit kommentoimassa :) Muistanhan minä ne teijän paneelit, kun niitä usein kävin kuolaamassa ;)Itsekkin vähän tota tiskialtaan taka-osaa mietein, että onkohan pidemmän päälle järkevä ratkaisu, mutta meneehän ne siinä jonkinaikaa, ja sitten ehkä jossain vaiheessa keksitään muuta :) Mutta tykkään kyllä kans tosi paljon!

    Ansku: heh...taitaa olla niin, että ne tiskihommat ovat olleet aina tän mamman hommia, mutta mikäs tässä nyt tiskaillessa ;)

    Kiitos vielä muillekkin ihanista viesteistä, ja oikein mukavaa tiistai iltaa :)

    VastaaPoista
  21. Huoh. Oon jo vissiin ennenkin maininnut, että paneelit ois munkin unelma välitilaan...ehkä joskus ;) Kunpa sais ensin edes valkoiset kaapistot (takas)!!! Meillä oli vanhassa keittiössä (sniif) samat vetimet... Tuosta huomaa, miten koreja ja "astioita" voi käyttää rikkaasti, eikä aina vaan just siihen yhteen tarkoitukseen! Kiva idea tiskivehkeet ja tabsit suolakipossa ja munakorissa!
    Mäkin voin jo kuvitella, että hana tulee tuohon sopimaan kuin nenä päähän ;)
    Kaunista, niin kaunista...

    VastaaPoista
  22. Ihanaa IIDAn päivää!!!terveisin Riitta Sinikka.

    VastaaPoista
  23. Ihanaa, aivan ihanaa. Löysin blogiisi aivan äsken, ja onneksi löysinkin. Teillä on tosi kaunista! Tänne tulen katselemaan uudestaan, aivan varmasti!

    Tervetuloa vasta vierailulle Elämää Lampilassa - blogiini!

    Niin ja ihanaa nimipäivää sinulle!

    -Riikka-

    VastaaPoista
  24. Ihania kuvia! Jäin heti koukkuun blogiisi. Terv: Uusi lukija :-)

    VastaaPoista
  25. Voih, unelma <3
    Ihana suunnata kohti haaveita ja suunnitelmia, niiden toteutuminen vaikkakin hiljaakin tuo niin hyvän mielen- täällä kuuntelen kuinka remonttimies napsuttaa alakerrassa uusia seiniä ja haaveilen alakerran valkoisista paneeleista seinällä, ne ovat ehkä piankin siellä!

    Soma tuo emali-kippo, mistä olet sen löytänyt- sopisi omaan makuunikin kovasti :)

    VastaaPoista
  26. Liisa: Kiitos <3 Niin muuten, onkos teidän keittiön kaapistoista kuvatuksia ollenkaan? Siitä vaan kuule paneeleita miehelle ehdottamaan ;) Kyllä näitä kannatti vähän odotellakkin :D

    Riitta-Sinikka: Voi kiitokset muistamisesta <3

    Riikka, ja Pikku-Myy: Kiitos ihanista viesteistänne :) Ja lämpimästi tervetuloa lukijoiksi!

    Mari: Kauniit kiitokset <3 Juuri samaa tänään mietein, että kuinka mukavaa onkaan toteuttaa hiljalleen näitä sisustushaaveitaan. Olkoon vaikka vähän "turhaa materiaa", mutta hyvän mielen siitä kyllä saa :) Teilläkin siellä jotain kivaa sitten tulossa...odottelempa innolla lopputulosta!

    Tuo emali-suola rasia on Klaukkalasta ( Nurmijärveltä ) Pussukka- nimisestä liikkeestä :)

    VastaaPoista
  27. Anonyymi19.51

    Paneelit sopii tosi hienosti!
    Pikku hiljaa ne meidänkin hommat etenee. Välillä se kyllä hermostuttaa, mutta toisaalta ehtii yksityiskohtia miettiä paremmin...ja muuttamaan pari kertaa mieltäkin ;o)

    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  28. Sinulle on tunnustus blogissani:)

    VastaaPoista
  29. Jossu3.09

    Ihana Koti ja uusittu keittiö teillä. Olen jo kauanaikaa seuraillut blogiasi,mutta nyt vasta eka kertaa jätän kommentin.

    VastaaPoista
  30. Voi kiitos Jossu :) Kiva, kun jätit kommentin <3

    VastaaPoista
  31. Oi miten nättiä!
    Mistä olet tuon astiakuivaustelineen hankkinut? Se on oikein hieno.
    -Milla-

    VastaaPoista
  32. Milla: Kiitoksia :)
    Astankuivausteline on Ikeasta, eikä ollut hinnalla pilattu ;)En vaan muista, oliko tuo vanhaa vai uutta mallistoa, kun jossain vaiheessa malli hieman muuttui, mutta kannattaa käydä katsomassa.

    VastaaPoista